Nanda Hermans

Leerkracht groep 1-2

Mijn naam is Nanda Hermans. Samen met mijn vriend en onze twee kinderen, Liam en Romée woon ik in Prinsenbeek. Een dorpje waar ik 33 jaar geleden geboren ben.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en/of vrienden. Vakanties, dagjes weg, lekker uiteten, borrelen, festivalletjes, noem maar op!

Als ik even een momentje voor mezelf nodig heb ga ik graag sporten. Dan trek ik mijn hardloopschoenen aan en ren ik lekker een rondje, maak ik een flinke wandeling of ga ik even los in de sportschool. Als ik daar dan toch even geen zin in heb, is een avondje serie kijken ook iets waar ik enorm van kan genieten.

Deze dingen staan dit jaar alleen even op een laag pitje. Dit omdat ik in 2022 mijn twee meiden verwacht. Ja, ik ben ik verwachting van een tweeling! Hierdoor zal ik dus ook een langere tijd afwezig zijn.

Op maandag ben ik te vinden in de bijenklas bij juf Renée en op dinsdag en woensdag in de kikkerklas bij juf Natasja. Ik heb er onwijs veel zin in! 

Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag

nandahermans@skod.org

Dit emailadres kunt u niet gebruiken voor inhoudelijke zaken of verzuimmeldingen. Maar wel voor bijvoorbeeld het maken van afspraken.