Jos Schretlen

Leerkracht groep 6

Mijn naam is Jos Schretlen.
 

Dit schooljaar mag ik, samen met mijn duopartner Bas de Vente, de leerlingen uit groep 6 begeleiden, een leerjaar waar ik al eerder ervaring in heb opgedaan. Leuk! Dit zijn mijn werkzaamheden op de maandagen, dinsdagen en vrijdagen. Daarnaast mag ik dit schooljaar op de woensdagen leerlingen individueel of in kleine groepjes begeleiden die op het gebied van lezen, spelling of rekenen extra hulp kunnen gebruiken.

Naast mijn werkzaamheden als juf ben ik ook rekencoördinator. Mijn ambitie is om op al deze terreinen dat te brengen wat bijdraagt tot positieve ontwikkeling: voor het kind, voor de ouder, voor de collega, voor de school.


Privé gezien: Ik woon in Terheijden en heb twee inmiddels volwassen kinderen, Vincent en Ymke, beiden woonachtig in Breda. In mijn vrije tijd lees ik graag, maar ook puzzelen (zowel woord- als legpuzzels) zal je mij vaak zien doen.

 
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. .

josschretlen@skod.org

Dit emailadres kunt u niet gebruiken voor inhoudelijke zaken of verzuimmeldingen. Maar wel voor bijvoorbeeld het maken van afspraken.